RSS

Σελίδες

Δεν σας έπεισε μια απλή διαφήμιση , μια απλή καταχώρηση. Ούτε Εμένα θα έπειθε. Επειδή πολλοί υπόσχονται πολλά και λίγοι τα πραγματοποιούν, ειδικά στις μέρες μας, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια ανεξάρτητη πηγή (Περιοδικό ΤΕΛΕΙΟΣ  ΓΑΜΟΣ),τα όσα αναφέρονται για την επιλογή του DJ ( Μουσικός Επιμελητής - Disk Jockey ).

Παρακαλώ πατήστε πάνω στο παρακάτω Link (Ζεύξη)  

Με την ίδια φιλοσοφία, του σχετικού άρθρου του προηγούμενου Link, μπορεί να γίνει επιλογή DJ ( Μουσικός Επιμελητής - Disk Jockey ) για πάρτι , βάπτιση , εγκαίνια , σχολική γιορτή , εταιρικό πάρτι , ρεβεγιόν , δεξίωση , αποκριάτικο πάρτι & γενικά οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση στηρίζεται πρωταρχικά στην Μουσική Επένδυση της.

Από το Πειρατικό Ραδιόφωνο και τις DISCO της δεκαετίας του 80,περάσαμε στα CLUB και το Ιδιωτικό ραδιόφωνο της δεκαετίας του 90 φτάνουμε ως σήμερα με μόνο στόχο τη διασκέδαση των συνανθρώπων μας. Με πολύ καλές γνώσεις και οργάνωση στη Διεθνή κι Ελληνική Μουσική και ειδική μελέτη στην παραδοσιακή (απ όλα τα μέρη) μουσική, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Οι μορφωτικές μας γνώσεις (Ηλεκτρονικός-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Προγραμματιστής Η/Υ, Ηχολήπτης) δίνουν την εγγύηση της τεχνικής τελειότητας της εκδήλωσης.
Οργανώνουμε εκδηλώσεις απο 50 Euros εως 15000 Euros . Φυσικά "οτι πληρώσεις παίρνεις".
Δραστηριοποιούμαστε στην Αττική αλλά και στη Θεσσαλία χωρίς επιπλέον επιβαρυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της δικής σας εκδήλωσης.Γιατί κάθε εκδήλωση είναι ιδιαίτερη και μοναδική.
 τηλ. 6977669908

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου